Sledujte: Komentáře - Analýzy - Reportáže - Záznamy - Live streaming - Alternativní médium

KSČM stojí za protesty zemědělců proti vládní politice a EU regulacím

KSČM stojí za protesty zemědělců proti vládní politice a EU regulacím
Komunistická strana Čech a Moravy (KSČM) otevřeně podporuje protesty zemědělců naplánované na 19. února 2024 a kritizuje současnou vládu za nekompetentnost a neetické obchodní praktiky. Strana také upozorňuje na negativní dopady Green Dealu na české hospodářství a sociální stabilitu.

Komunistická strana Čech a Moravy (KSČM) veřejně projevila plnou podporu nadcházejícím protestům zemědělců, které jsou naplánované na pondělí 19. února 2024. Strana důrazně kritizuje aktuální stav českého zemědělství, označuje současnou vládu za nekompetentní, a upozorňuje na neetické obchodní marže a problematickou realizaci tzv. Green Dealu, který podle ní vede k hospodářským obtížím a sociálním nepokojům v České republice a dalších státech EU.

KSČM tvrdí, že politiky prováděné současnou i předchozími vládami směřují k zániku českého průmyslu a zemědělství, přičemž vláda ignoruje kritiku a pokračuje v politice vedoucí k závislosti České republiky na dovozech. Komunistická strana vyjadřuje podporu českým zemědělcům, kteří se rozhodli vyjádřit svou nespokojenost s vládní politikou, inspirováni svými zahraničními kolegy.

Strana zdůrazňuje nutnost odmítnutí nejen vyděračských obchodních praktik a Green Dealu, ale také současné vládní koalice, vysokých cen energií a dalšího omezování suverenity České republiky ze strany Evropské unie. KSČM podporuje nejen zemědělce, ale i pracovníky v jiných odvětvích, například v ostravské Liberty, a vyzývá k vyjádření nesouhlasu s politikou současné vlády.

KSČM, Zemědělské protesty, Protivládní protesty

Publish modules or show menu, search form, social, contact info to the "dialog" position.